Vzw ACH JA maakt zich op voor ‘Warmste 24 Uren’

De leden van ACH JA met hun streekbier ‘t Solfke.
Foto Klaas De Scheirder De leden van ACH JA met hun streekbier ‘t Solfke.
De vzw ACH JA pakt op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december weer uit met haar ‘Warmste 24 Uren’. Het ganse weekend kan je in zaal De Koekoek deelnemen aan activiteiten in het teken van Music for Life.

‘De Warmste 24 Uren’ wordt vrijdag om 20 uur afgetrapt met een ‘Jukebox Night’. Je kan je daar verwachten aan aanstekelijke liedjes van vroeger en nu. Op zaterdagavond wordt een algemene quiz georganiseerd, die intussen al helemaal volzet is. Vanaf 23 uur wordt de muziek wat luider gezet en kan er verder worden gefeest tot in de vroege uurtjes. Zondagochtend kan je van 9 tot 13 uur deelnemen aan een ontbijt, dat wordt opgeleukt met een optreden van het Waelrantkoor omstreeks 12 uur. Na het ontbijt volgen er nog twee optredens: Jitse Verschueren betreedt het podium om 13.30 uur, aansluitend speelt de bluesrockband Battaklank een akoestische set. Doorlopend kan je genieten van het Aartselaarse streekbier ’t Solfke, dat zijn derde verjaardag viert.

De opbrengst van ‘De Warmste 24 Uren’ gaat deze editie naar de vzw De Boomhut uit Boom. “Deze vzw biedt kinderen met een beperking een gezellig verblijf aan met de juiste voorzieningen”, zegt Dirk De Herdt van ACH JA. “Op die manier willen ze ouders of verzorgers van een zorgintensief gezin ontlasten, zodat deze mensen eens even op adem kunnen komen en vrij van zorgen van andere activiteiten kunnen genieten.”

Alle info is te vinden op de website www.dewarmste24uren.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.