Twee gewonden door crash tussen bestelwagen en lijnbus

Marc De Roeck
Door een ongeval tussen een lijnbus en een bestelwagen zijn twee gewonden gevallen op de A12 ter hoogte van Aartselaar richting Antwerpen. De bestelwagen is door de klap op de zijkant beland en zwaar beschadigd. Het verloor een groot deel van zijn lading die bestond uit speakers en versterkers.

Om een nog onbekende reden zijn aan het tankstation van Q8 aan de A12 in Aartselaar vrijdagavond een bus van vervoersmaatschappij De Lijn en een bestelwagen van een licht- en geluidsbedrijf tegen elkaar geknald. Door de klap werd de bestelwagen weg gekatapulteerd. Hij kwam tot stilstand op de zijkant. Twee personen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht.

De camionette raakte zwaar beschadigd en verloor zijn lading. Het ging om speakers, versterkers, licht en andere audiovisuele materialen. In de bus van De Lijn vielen geen gewonden maar ze raakte wel zwaar beschadigd. De bus was onderweg naar het depot en er zaten dus geen passagiers meer op.

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric herremans

    Ik ken niet de juiste oorzaak vn het ongeval,maar ik rij dagelijks langs daar naar zorgcentrum zonnewende,sinds de aanleg vn de busstrook is zeker niet veiliger geworden,vele denken dat het een derde rijstrook is .rechts voorbijsteken,terug naar links...politie kontrole zou daar wel is mogen!