Inwoners kunnen gratis mee op feestbussen

Sfeerbeeld van een feestbus.
De Lijn Sfeerbeeld van een feestbus.

De Lijn zet op oudejaarsavond opnieuw feestbussen in om je veilig naar je bestemming en weer thuis te brengen. In de provincie Antwerpen blijven zeven tramlijnen en tweeëntwintig buslijnen de hele nacht van oud naar nieuw rijden.

Op de website van De Lijn kan je je als inwoner van Aartselaar alvast registreren om een gratis sms-ticket te ontvangen. Per gsm-nummer kunnen er vier sms-tickets aangevraagd worden. De registratie dient te gebeuren vóór 30 december 2018.

Dat ticket kan je dan gebruiken binnen de periode van 31 december vanaf 18 uur tot 1 januari om 23.59 uur. Je kan het dus zowel op oudejaarsnacht als op nieuwjaarsdag gebruiken. Je mag binnen deze geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil.

Je activeert je ticket door tijdens Oudjaar ‘EVENT’ te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt. Per sms-ticket wordt er wel nog een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.