Willy van De Living overleden

Vaste waarde van café De Living, Willy Vleminckx, is op 24 december onverwachts overleden. De man was amper 56 jaar. “Hij werkte gisteren dag op dag dertig jaar in café De Living”, weet uitbater Joël ‘Julle’ Van den Bosch. De man was een icoon uit het Aarschotse uitgangs- en verenigingsleven. Jarenlang organiseerde hij ook een voetbaltornooi en gaf hij een magazine, Het Verschil, uit.
Willy Vleminckx
Geert Mertens Willy Vleminckx

“We kunnen het zelf nog niet goed vatten”, zegt Joël. Willy maakte mee café De Living tot de zaak die ze vandaag de dag is. “Ja, hij was er een vaste waarde”, vernemen we. Generaties groeiden op met hem. “Zijn vak verstond hij als geen ander”, klinkt het. “We zullen hem missen.” De man woonde ook zelf aan het Schaluinevest, waar het café is gelegen.

Jarenlang organiseerde Willy in augustus een voetbaltornooi op Bekaf. “Daar kon hij zijn ei volledig in kwijt”, luidt het. Daarnaast gaf hij ook, vanaf eind jaren negentig toen er nog geen sprake was van internet, het magazine ‘Het Verschil’ uit. “Vaste waarde in het magazine: een interview met een bekende Vlaming en de horrorscoop, hierin kon je lezen welke gruwel je die week allemaal te beurt zou vallen.” 

De man had een tweelingbroer Eddy. Hij laat een partner Timmy na. Wanneer de uitvaartplechtigheid plaatsvindt, is momenteel nog niet bekend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.