Inbrekers op pad

Bollen
Dieven hebben afgelopen donderdag meermaals toegeslagen in Aarschot.

Langs de Begijnendijksesteenweg stelden bewoners omstreeks 16.20 uur vast dat ze ongewenst bezoek hadden gekregen. De daders gingen volgens de eerste vaststellingen aan de haal met een trouwring.

In de Capittelstraat werden rond 19.55 uur twee dieven betrapt door een buurman toen ze een raam aan de achterkant van een huis probeerden te forceren. Het duo sloeg op de vlucht en werd niet meer gevonden.

In de Bronstraat betrapte een bewoner omstreeks 21.30 uur een dief toen die laatste het rolluik forceerde. De dader kon ontkomen.

In de Echostraat stelden bewoners bij hun thuiskomst rond 21.55 uur vast dat het schuifraam aan de achterzijde vernield was. De dieven gingen aan de haal met geld en twee beamers. In diezelfde straat werden ook juwelen en geld uit een andere woning gestolen.

Aan de Houten Kruisweg hoorde een bewoner omstreeks 22.50 uur een vreemd geluid op het gelijkvloers. Toen hij een kijkje ging nemen, vond hij inkepingen aan een raamlijst.

Tot slot werd een bewoner aan Nopstal rond 23 uur wakker van lawaai. Toen hij ging kijken, stelde hij vast dat de deurlijst aan de achterzijde van zijn huis beschadigd was.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.