Harmony Concept genomineerd als Schoonheidssalon van het Jaar

Harmony Concept in Rillaar is één van de drie finalisten voor de titel van Schoonheidssalon van het Jaar. “28 jaar geleden begon ik mijn zaak in de kelder van mijn ouders”, vertelt Peggy Lemmens (51). “Aanvankelijk was ik naast schoonheidsspecialiste ook kapster. In 2013 gooide ik het roer om en besloot mij te specialiseren in huidverjonging.” Dochter Fedra (24) werkt mee in de zaak en behaalde vorige week het certificaat van huidexpert.

Peggy Lemmens en dochter Fedra in het salon.
Tom Van de Weyer Peggy Lemmens en dochter Fedra in het salon.

Harmony Concept biedt 50 verschillende behandelingen op maat. Er is een relaxruimte, sauna en zwembad. “Wij smeren geen zalfjes van bekende merken, maar werken enkel met biologisch afbreekbare producten, kruiden en planten. Met een meettoestel bepalen we eerst welk huidtype de klant heeft en geven advies op maat. Elk seizoen passen we de behandeling aan, want in de winter is je huid anders dan in de zomer.”

Dankzij de aanbevelingen van onze klanten mochten we naar de finale. Een mystery guest die ons kwam beoordelen schreef in de recensie dat we een ‘verborgen parel zijn in het Hageland’.

Op zaterdag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt in het San Marco Village in Schelle.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.