Baby verdwijnt op onverklaarbare wijze (en blijkt langs de straat te liggen)

AARSCHOT-illustratie politie
Bollen AARSCHOT-illustratie politie
De politie heeft een zeven maanden jonge baby teruggevonden nadat die op voorlopig onverklaarbare wijze uit de woning van zijn ouders verdwenen was.

Een jong koppel uit Langdorp klopte in de nacht van dinsdag op woensdag aan bij het commissariaat van de lokale politie, met de melding dat hun zeven maanden jonge baby ontvoerd was. Ze vertelden dat ze rumoer gehoord hadden, en vervolgens vaststelden dat het kindje uit de slaapkamer verdwenen was. 

De politie rukte meteen met man en macht uit — en met twee speurhonden. Ook de brandweer hielp mee. Het was uiteindelijk één van de speurhonden die de baby wat later aan de overzijde van de straat aantrof, op amper vijftig meter van de ouderlijke woonst. Het kindje was in een dekentje gewikkeld en verkeerde in goede gezondheid. Alles samen was de baby zo'n vijf uur vermist.

Maar hoe de baby op straat terecht is gekomen, blijft voorlopig een groot mysterie. De politie heeft beide ouders verhoord, maar zij zijn intussen vrijgelaten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.