Deze week geen monsterfiles: werken op E40 Aalter uitgesteld door slechte weer

Door de werken zou er moeten aangeschoven worden in Aalter, maar dat leed wordt nu uitgesteld.
Tijs Van Puyenbroeck Door de werken zou er moeten aangeschoven worden in Aalter, maar dat leed wordt nu uitgesteld.
De werken die vandaag zouden beginnen op de E40 ter hoogte van Aalter zijn uitgesteld wegens het slechte weer.

Vorige week werd al enkele dagen gewerkt op de E40, en van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 december zou de tweede fase van die werken gebeuren. Er zou gewerkt worden aan de middenberm en de linkerrijstrook, in de rijrichting Oostende. “Door het slechte weer is beslist om de werken uit te stellen tot volgende week”, klinkt het bij Wegen en Verkeer. “Alle rijstroken op de E40 blijven deze week in beide richtingen open. Als het weer het toelaat, begint de aannemer met de werken op maandag 10 december.”

Tijdens de geplande werken zullen één of twee rijstroken van de E40 ingenomen worden, en dat kan ernstige verkeershinder met zich meebrengen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Albert De Vries

    Allee, dat heeft ze gelijk ook tijd om de signalisatie én dan vooral die van de staart van de file, beter aan te geven zodat er zich niet opnieuw ongevallen voordoen zoals vorige week (o.a. met die bestelwagen die zich te pletter gereden heeft op een autobus die laatste in de file was).