32-jarige man riskeert celstraf na verkrachting van minderjarigen: “Een door de wol geverfde seksmaniak”

Ouders ontdekken feiten omdat beklaagde string en beha in hun boom komt hangen

Het Gentse hof van beroep.
Photo News Het Gentse hof van beroep.
Een 32-jarige man riskeert in het hof van beroep drie jaar cel voor de verkrachting van twee minderjarige vrouwen uit Aalter. “De man is een door de wol geverfde seksmaniak”, zei de procureur-generaal in beroep

De 32-jarige man blijft volhouden dat het gebeurde met toestemming. De man lokte met een smoesje een 16-jarig meisje in een bestelwagen die op de parking van het gemeentehuis in Aalter geparkeerd stond. Daar kwam het tot seksueel contact. “Ze waren al even aan het chatten, hij maakte haar kop zot”, zegt de advocaat van het slachtoffer, Jan De Winter. “Bij de feiten in de bestelwagen hoopte ze dat het snel voorbij zou zijn.” Twee maanden later kwam de man langs bij haar thuis, hij stuurde haar moeder naar boven met een smoesje. “Daar hadden ze een vluggertje.” 

De ouders van het meisje ontdekten alles toen de man een string en beha in de boom aan hun huis kwam hangen, een cadeautje voor hun dochter. “Een door de wol geverfde seksmaniak. De pijn was niet te beschrijven”, zegt de procureur-generaal die drie jaar cel met uitstel vorderde. De advocaat van de man, Kris Vincke, wil niet spreken over verkrachting. “Waarom zou zij hem binnenlaten bij haar thuis als ze eerder verkracht zou zijn door hem? Waarom riep ze haar moeder dan niet?” Hij zette ook een minderjarige uit Brugge ertoe aan om haar tepels en vagina te piercen. Uitspraak op 11 december.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.