Zoon Bert Kruismans heeft ongeval op Moorselbaan in Aalst

De bestuurder reed om een onbekende reden met zijn Hyundai gewoon rechtdoor in de bocht

De wagen belandde op zijn zij na de crash.
Koen Baten De wagen belandde op zijn zij na de crash.

Op de Moorselbaan in Aalst heeft een zoon van komiek Bert Kruismans zaterdagochtend omstreeks 5.15 uur een bocht gemist. De bestuurder reed om een onbekende reden met zijn Hyundai gewoon rechtdoor in de bocht en kwam in de graskant terecht. Daar vernielde hij een volledige elektriciteitscabine en kwam hij enkele meters verder op het kruispunt met de Paddevijverstraat op zijn zijkant terecht. De bestuurder kon zelf nog uit zijn voertuig kruipen maar raakte wel gewond. Zijn voertuig is rijp voor de schroothoop. Een van de wielen brak zelfs volledig af door de crash. De brandweer van Moorsel kwam ter plaatse om de rijbaan op te ruimen. Ook de politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Het voertuig werd getakeld. Enkele weken geleden gebeurde er iets verderop in tegenovergestelde richting ook al een zwaar ongeval in die bocht. Een bestuurder ramde toen aan hoge snelheid zeven geparkeerde wagens. Hij was toen onder invloed van alcohol. 

De schade aan het voertuig was groot.
Koen Baten De schade aan het voertuig was groot.
Voor hij op zijn zij terecht kwam, vernielde de wagen ook nog deze elektriciteitscabine.
Koen Baten Voor hij op zijn zij terecht kwam, vernielde de wagen ook nog deze elektriciteitscabine.9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wim de Gendt

  Luisterde in de wagen naar de moppen van zijn pa en viel in slaap !

 • Paul Vanmaldeghem

  Sinds jaar en dag wordt er geklaagd over hardrijders op de Moorselbaan, vooral vanaf de Pachting tot voorbij de Beekstraat. Maar om zeer onduidelijke redenen wordt er nooit op snelheid gecontroleerd en wordt er ook niks aan gedaan. De dag dat er een dode zal vallen, zullen ze weer de Zwarte Piet doorschuiven. Dit zal met zekerheid gebeuren, er is enkel de vraag wanneer.

 • An Onymous

  Geen elektriciteitscabine, maar Proximus internet kast, dus heel de buurt zonder internet nu

 • Sack Boy

  Aan het gsm'en misschien....

 • John De Smedt

  Is altijd al een autostrade geweest en zeker het stuk vanaf de Beekstraat richting Moorsel