Welke Eendracht-spelers halen Selectie van de Eeuw?

Gilles De Bilde
TONNOIR Gilles De Bilde
Eendracht Aalst bestaat 100 jaar en de club gaat op zoek naar de Selectie van de Eeuw. Welke spelers die de kleuren van Eendracht hebben verdedigd, zijn voor de Eendracht-supporter de beste van de eeuw?

Gilles De Bilde, Godwin Okpara, Yves Vanderhaeghe, het zijn enkele toppers uit de 100-jarige geschiedenis van Eendracht Aalst. De club vraagt voor haar eeuwfeest aan de supporters welke spelers zij de beste vinden van de laatste honderd jaar.

“In de komende maanden gaan we op zoek naar de Selectie van de Eeuw. Welke Eendracht-spelers hebben in de 100-jarige clubgeschiedenis de grootste indruk nagelaten?”, zegt de club. “Onze supportersclubs steken deze maand de koppen bij elkaar om tot een eerste lijst van een 25-tal oude gloriën te komen. Daarmee zal een vakjury van journalisten, gewezen bestuurders en clubhistorici aan de slag gaan.”

Welke Eendracht-spelers komen volgens jou in aanmerking voor de Selectie van de Eeuw? Laat het even weten aan één van de supportersclubs.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.