VIDEO Sint komt aan op school... op een skateboard

Sint-Maarten bezoekt vandaag verschillende Aalsterse scholen en voor één van die scholen haalde hij zelfs zijn skateboard uit de kast. De leerlingen van de lagere school van het Sint-Jozefscollege in Aalst vonden het te gek.

Op het filmpje zien we Sint-Maarten op een skateboard de Voldersstraat afrijden op een skateboard. De Sint blijkt duidelijk een fervent skater te zijn, want hij slaagt erin zijn evenwicht te houden. Twee Zwarte Pieten vergezellen hem, op een step.

Een skatende Sint-Maarten.
Rutger Lievens Een skatende Sint-Maarten.10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Vercarre

  Hahaha lol ! Eens wat anders dan een paard of een stoomboot !

 • Freddy De Vos

  Uiteraard! Want dat paard is discriminerend! Waarom heeft de Sint altijd een wit paard? xD

 • Fred Sem

  De kinderen vonden het geweldig dus dat het belangrijkste denk ik!!!!

 • Francisca Vis

  Jullie gaan toch ook niet beginnen is al jaaaaren een traditie in Aalst...en weten jullie wel wat de "echte" betekenis is van Sint Maarten?? Nee awel zwijg dan!

 • Robin De Smet

  Aan iedereen die hier komt zagen over te vroeg. Wij vieren hier in de regio Sint-Maarten (trouwens patroonheilige van de stad Aalst) en die komt op 11 november. Aalst was een arbeidersstad waar geen geld was voor een kerstman en een Sint in dezelfde maand. Discusteer gerust verder over hoe oke dat skateboard is ... Ik heb er geen probleem mee, maar is idd een randgeval.