Nog meer tekens van grijze wolven achtergelaten in Aalst

.
RV .

Niet alleen in Hertshage werden afgelopen weekend tekens van de extreemrechtse groep grijze wolven achtergelaten. Ook aan het station in Aalst werd een teken geschilderd op de muur. De vandalen sloegen ook toe in de Onderwijsstraat, op de muren aan de DVM school. Of de graffiti ook dit weekend werd aangebracht is niet duidelijk. De politie is een onderzoek gestart naar de daders van de graffiti en nemen de zaak heel serieus. 

.
rv .
.
rv .12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Betul Ucar

  Dit is idd geen teken van grijze wolven, maar van cukur. Is een turkse tv serie. Niet zo netjes dat ze dit op gebouwen etc. beschilderen. Jeugd van tegenwoordig kijkt teveel naar series

 • Taner Ikiz

  Mensen STOP met Turkenbashen! Dit is GEEN Grijze Wolven teken! Vraag me ook af hoeveel Turkse Belgen in Aalst wonen, zo goed als geen, en iedereen kan zo maar Grijze Wolven noteren.

 • ANN LIMBOS

  Ga dat in Turkije doe in plaats van hier, maar daar zijn ze te laf voor.

 • etienne vijverman

  een stad waar altijd iets te beleven is ........ maar de plaatselijke cultuur die gaat er zwaar op achteruit

 • Sam Bosmans

  Aalst trekt al jaren verkeerde volk aan en nu is het al dat de vreemden tegen elkaar op boksen ...raad aan andere Belgen ..blijf hier weg !!! Wees maar zeker dat er hier ooit op carnaval iets ernstig zal gebeuren maar dan zal de tv burgemeester van niks weten en er alles aan gedaan hebben ..pfff...wat een bestuur