Jozef Van den Steen (83) stopt als voorzitter van TK Meldert na dit seizoen

Jozef Van Den Steen
wiegandt Jozef Van Den Steen
Jozef Van den Steen, ‘Seppe’ voor de vrienden, stopt na goed 50 jaar als voorzitter van TK Meldert. Van den Steen heeft de gezegende leeftijd van 83 jaar bereikt en liet de club weten dat hij na dit seizoen voorzitter af is.

De voorzitter lichtte het bestuur van de club eerder deze week in. Het jeugdbestuur communiceerde het nieuws naar de spelers van de club. “Zoals iedereen weet is de volledige accommodatie van TK Meldert eigendom van onze voorzitter”, zegt het jeugdbestuur van TK Meldert. “De voorzitter is vandaag 83 jaar oud en heeft enige tijd geleden reeds aangegeven op zoek te zijn naar een overnemer van zijn volledige accommodatie. Gisteren liet hij weten niemand te hebben gevonden om de terreinen op te kopen. Hij liet tevens weten op het einde van het seizoen te stoppen als voorzitter van TK Meldert en elk engagement naar de club toe te stoppen.”

Of dat ook het einde van de club betekent, is nog niet voor 100 procent duidelijk. “Wat de exacte gevolgen zullen zijn van deze beslissing is nog niet volledig duidelijk. Eerstdaags zal bekeken worden wat de verschillende mogelijkheden zijn”, zegt het jeugdbestuur. Binnen de club is er wel veel respect voor de beslissing van de voorzitter.

De familie bevestigt het nieuws dat Jozef Van den Steen ermee zal stoppen en dat de beslissing definitief is. Thor Kokerij Meldert werd opgericht in 1974 en Van den Steen was altijd voorzitter. TK Meldert speelt tegenwoordig in tweede provinciale.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andre Hendrickx

    Ze zullen hem missen, veel succes voor de club, en hopelijk is dit niet het einde, Thor werd door sommige clubs in de omgeving met de nodige jaloezie bekeken. vooral de ganse infrastructuur was voor sommmigen een doorn in het oog(ook voor clubs uit Hogere afdelingen).Met respect aan de steppen.