Jean-Jacques De Gucht (Open Vld): “Nieuwjaarsfeest voor personeel moet goedkoper”

Jean-Jacques De Gucht (Open Vld)
Swirko Jean-Jacques De Gucht (Open Vld)
120.000 euro, zoveel geeft de stad uit aan het personeelsfeest voor haar personeelsleden dat nu vrijdag plaatsvindt. Veel te veel geld, was de kritiek van Open Vld in de oppositie en Jean-Jacques De Gucht houdt voet bij stuk nu hij schepen is. “Het moet met minder”, zegt hij.

De derde editie van ‘Oilsjt D’Huez’ vindt plaats in de loods van Sterck aan de Pierre Corneliskaai in Aalst. Elke ambtenaar die naar het feest komt, betaalt 10 euro. Ondertussen hebben 1.050 van de 2.700 personeelsleden zich ingeschreven.

“Uiteraard mag er een goed feest georganiseerd worden om het personeel in de bloemetjes te zetten als waardering voor hun inzet”, zegt schepen van Personeel Jean-Jacques De Gucht (Open Vld). “Het is echter niet de bedoeling dat er zo’n grote som van de belastingbetaler komt. Daarom gaan we voor het feest van volgend jaar op zoek naar een andere formule.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Van der Spiegel

    Mijnheer De Gucht Als diplomaat zou het veel verstandiger zijn dit punt eerst te bespreken in het schepencollege of op de gemeenteraad voor het in de media te brengen. Ik begrijp dat je graag in de media komt als nieuwkomer in het schepencollege maar of je op zo een manier je geliefd gaat maken bij de Aalsterse bevolking, daar heb ik sterk mijn twijfels over.