Gezocht: oude foto's van 'Kaffeiken in, kaffeiken oit'

Kaffeiken in, kaffeiken oit tijdens carnaval.
JP Swirko Kaffeiken in, kaffeiken oit tijdens carnaval.
De stad Aalst is op zoek naar oude beelden en verhalen van 'kaffeiken in, kaffeiken oit' tijdens de carnavalsdagen. De stad wil ze bewaren voor het nageslacht.

"Heb jij nog oude foto’s van je stamcafé tijdens Carnaval? Ken jij nog een anekdote of straf verhaal uit één van de echte carnavalscafés? Laat van je horen en breng je verhalen en afbeeldingen mee naar de stand van het DAK op de carnavalsbeurs, waar Erfgoedcel Denderland meteen je afbeeldingen inscant en je verhalen registreert", zegt de stad.

"Samen met het DAK (Dokumentatiecentrum Aalst Karnaval) zijn we op zoek naar afbeeldingen en verhalen over het vieren van Carnaval in de cafés van Aalst. Oude foto's van je stamcafé tijdens carnaval of straffe verhalen uit één van de echte carnavalscafés, laat ze registreren aan de stand van DAK op de carnavalsbeurs", zegt de stad Aalst. "Erfgoedcel Denderland scant je afbeeldingen meteen in en je verhalen worden geregistreerd. Misschien wordt jouw afbeelding of verhaal wel bewaard voor het nageslacht in onze erfgoedbank."

Kom met je materiaal op 22 of 23 september van 14 tot 17 uur naar de carnavalshallen.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels