Geniaalst: "Politiepost aan het station"

Guy Claus
VB Guy Claus
De gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober komen dichterbij. In aanloop van de stembusgang geven we politieke kandidaten de kans om een gedurfd idee te lanceren, out-of-the-box, maar realistisch. We vroegen hen hoe zij de stad willen laten evolueren van Aalst naar Geniaalst. Vandaag een idee van Guy Claus (VB).

Naam: Guy Claus

Partij: Vlaams Belang

Plaats op de lijst: 18

"Tijdelijke politiepost aan het station"

"Wij gaan voor een tijdelijk politiecommissariaat aan het station om snel interventies in die omgeving te kunnen uitvoeren. Je mag de krant of de sociale media niet openslaan en we zien wel iets verschijnen van de stationsbuurt."

"Dus laat ons ter hoogte van de stationsbuurt een tijdelijk politiecommissariaat oprichten zodat er onmiddellijk tot interventie kan worden overgegaan. Het stationsplein is een plaats waar dagelijks veel passage is van zowel mensen die gaan of komen naar onze stad. Het is een plek waar zowel schoolgaande jeugd, gepensioneerden, mindervaliden en reizigers die komen winkelen in onze stad voorbijkomen."

"Geef deze mensen een veilig gevoel, ook de horecazaken verdienen dat. Ik pleit niet voor een groot machtsvertoon, maar een duidelijk signaal. Het signaal dat we dit niet langer tolereren in onze stad en dat we een veilige stationsbuurt willen."

Poll

Een politiepost aan het station?

  • Ja 80%
  • Nee 20%Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.