Frituur Mijlbeek in de prijzen op Horeca Awards

Veronique en Diederik, de jongste generatie frituristen.
Rutger Lievens Veronique en Diederik, de jongste generatie frituristen.
Frituur Mijlbeek uit Aalst is in de prijzen gevallen tijdens de Horeca Awards. De frituur van Diederik Eeckhaut en Veronique De Vleeschauwer eindigde tweede in de categorie ‘Klantvriendelijkste Belgische Frituren’.

Voor de elfde keer zijn de Hospitality Awards uitgereikt in San Marco Village in Schelle. “Dit zijn ‘de Oscars van de kleine middenstanders en ondernemers in Vlaanderen’”, zeggen de organisatoren. “Ruim 400 genodigden (genomineerde horeca- en retail uitbaters) verzamelden zich in San Marco Village voor een spetterend gala-buffet-diner en daar werden de resultaten van een werkingsjaar bekendgemaakt.”

Frituur Mijlbeek moet alleen De Volle Fritzak uit Tielt-Winge laten voorgaan in de ‘Award voor Klantvriendelijkste Belgische Afhaalzaken/Broodjeszaken/Frituren/Pizzeria’s’.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jan herens

    Klant(on)vriendelijk ? Ik ben daar al geweest.. dan zijn er wel veeel frituren waar je vriendelijker wordt ontvangen als klant !