Filmpje gaat viraal: 'kungfu' aan cafés in Erembodegem

Vechtpartij
Kos Vechtpartij
Een filmpje van twee cafébezoekers die met mekaar op de vuist willen gaan in Erembodegem gaat deze ochtend viraal. Het werd al bijna 30.000 keer bekeken.

Zaterdagavond vond er op het dorpsplein van Erembodegem een 'gevecht' plaats tussen twee mannen met een glaasje te veel op. Een bezoeker van een van de terrassen kon het schaduwgevecht vastleggen. Het filmpje werd ook al meer dan 500 keer gedeeld en haalde op geen tijd bijna 30.000 weergaven.
24 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Sonja Van den bossche

  Spijtig voorval, vooral het verhaal wat erachter kan zitten, en uitgelachen worden. Mensen houden van sensatie, wat als zij eens belachelijk zouden gemaakt worden? Dit toont aan wat alcohol doet, hoe het een leven kan kapotmaken. Wat als zij geholpen worden, krijgen ze dan nog een kans? Of worden ze definitief vergruisd door iedereen die gniffelt en uitlacht ? Toch eens iets om over na te denken....maar doen we dat nog wel...

 • Yannick Beukelaers

  Jammer dat dit om een man gaat met mentale beperking zeer grap dus??????

 • peggy peeters

  Begrijp je nu waarom alcohol niet mag bij moslims! Mens veranderd in een beest, met alle respect voor de beesten.

 • guilbert vannimmen

  Dat je het fimt en eens laat zien aan kameraden. Waarom toch weer op het internet zetten? Wie weet hebben die kerels een vertegenwoordigers functie... ok ze hebben er zelf voor gezorgd dat ze dronken zijn. Maar als nuchtere mag je toch wel eens nadenken over de eventuele gevolgen voor die mannen nadat ze worden uitgelachen door gans Vlaanderen en mss de kleine wereld.

 • jim choose

  Dacht dat zoiets alleen in Rusland plaatsvindt.