Driekoningenfeest met Massi en De Meyst op 4 januari op Statieplein

Uit het archief: Kristof Devos in 2011 op het Driekoningenfeest met Kamiel Sergant als presentator.
Lievens Uit het archief: Kristof Devos in 2011 op het Driekoningenfeest met Kamiel Sergant als presentator.
Wie mag als eerste optreden op de prinsenverkiezing en wie als tweede? Dat wordt beslist op het Driekoningenfeest op 4 januari op het Statieplein van Aalst. Massi en De Meyst nemen het er voor een eerste keer tegen mekaar op.

“Op de eerste vrijdag van januari wordt in Aalst traditiegetrouw het Driekoningenfeest georganiseerd. Tijdens deze openluchtactiviteit op het Statieplein worden de kandidaten prins carnaval onderworpen aan allerlei ludieke proeven”, aldus de stad. “Wie als winnaar wordt uitgeroepen aan het einde van de avond, mag bepalen in welke volgorde de kandidaten aan de bak mogen tijdens de prinsenverkiezing enkele weken later.”

Tijdens het Driekoningenfeest worden ook de drie winnende groepen van de vorige carnavalseditie nog eens in de bloemetjes gezet. De winnaars bij de kleine, middelgrote en grote groepen krijgen elk een officiële oorkonde.

Afspraak om 19 uur op het Statieplein.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.