Cursisten koken voor goede doel

Foto Repro Rutger Lievens

Cursisten van de opleiding Kok van het CVO Pro in Aalst hebben gekookt voor het goede doel. "Voor de vijfde maal op rij hebben zij een driegangenmenu klaargemaakt voor een 30-tal genodigden in het didactisch restaurant Terlinden aan de Oude Gentbaan in Aalst", zegt de directie van het centrum voor volwassenenonderwijs.


"De cursisten van de opleiding 'Onthaal en omgang met gasten' namen de professionele bediening voor hun rekening. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de vzw Zinloos Geweld", zegt directeur Stany Meskens. "Ik ben bijzonder trots op het engagement van onze cursisten en collega's voor dit initiatief. Ze werken, in de allereerste week van het nieuwe cursusjaar nota bene, intensief samen en geven het beste van zichzelf voor de vzw Zinloos Geweld. Voor het vijfde jaar op rij dragen wij op die manier ons bescheiden steentje bij om projecten rond pesten en zinloos geweld onder de aandacht te brengen."


De jubileumeditie brengt 735 euro op. De vzw Zinloos Geweld zal dit geld integraal gebruiken om educatief spelmateriaal te verspreiden.


(RLA)