Bedreigingen op weg in Baardegem

De boodschap op de Petronellaberg is duidelijk.
RV De boodschap op de Petronellaberg is duidelijk.

Een onbekende persoon heeft op de Petronellaberg op de grens met Baardegem en Meldert een dreigende boodschap opgeschreven naar Martine Vereecken. De boodschap luidt 'Martine Vereecken, ik vermoord jou'. De boodschap zou er al enkele weken op staan, maar werd afgelopen week pas ontdekt. "Heel even was ik toch in paniek , maar waarschijnlijk is het gewoon een dreigement", aldus Martine. 

Martine heeft wel een idee van waar de wind waait, maar echt zeker is ze dit nog niet. "Enkele maanden geleden kwam ik op voor de dieren van de boer in Meldert die verwaarloosd werden, misschien heeft het daar iets mee te maken", aldus Martine. 

Pas deze week kwam de vrouw er op uit, maar haar ouders van 78 en 81 wisten dit al veel langer. "Ik lag in het ziekenhuis en ze durfden het mij niet vertellen. Voor hen is dit heel erg, maar ook voor mijn kinderen die dit zomaar kunnen lezen. Zij zijn bijzonder aangedaan over de feiten", klinkt het.

Nadat Martine de boodschap ontdekte stapte ze meteen naar de politie om klacht neer te leggen. Zij zijn een onderzoek gestart, maar weten nog niet wie er achter de boodschap zit. "Ik had wel heel even schrik, maar ik vermoed dat het enkel maar bij bedreigingen zal blijven. Een leuke boodschap is het alleszins ook niet, en zeker niet nodig volgens mij", besluit Martine. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.