Amper 19 en al eigen zaak: Leslie (19) start schoonheidssalon aan Moorselbaan

Leslie Schollaert.
Rutger Lievens Leslie Schollaert.
Amper 19 jaar oud is ze, maar Leslie Schollaert heeft wel al haar eigen schoonheidssalon aan de Moorselbaan in Aalst. Waar vroeger pelsenwinkel Van Den Eede was, opent Leslie 'Pure Enjoyment'.

"De pelsenwinkel was de zaak van mijn grootouders. Mijn grootvader Leon Van Den Eede verkocht onder meer bontjassen. Nadat hij 22 jaar geleden overleed, zette mijn grootmoeder samen met mijn mama de zaak voort, maar ondertussen is het gestopt. De winkelruimte was er, dit is echt een droom die uitkomt voor mij", zegt Leslie.

Al van het derde middelbaar wil ze schoonheidsspecialiste worden. "Ik studeerde Schoonheidszorg en verdiepte me bij Syntra een jaar als Styling Artist. Via stages heb ik al heel wat ervaring opgedaan bij bestaande schoonheidsspecialisten. Ik vind niet dat ik te jong ben om met een eigen zaak te starten, ik ben me al vijf jaar aan het voorbereiden op dit moment."

Je kan bij Leslie terecht voor onder meer gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, manicure, pedicure, gelnagels en make-up. Meer info op www.pure-enjoyment.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.