"Volgende Blender Undercover op een weide"

Blender Undercover op de binnenplaats van de Pupillen.
Rutger Lievens Blender Undercover op de binnenplaats van de Pupillen.
Het was de laatste keer dat het rockfestival Blender Undercover haar tenten opsloeg in het centrum van Aalst. De organisatoren van het gratis festival willen uitwijken naar een weide buiten het stadscentrum.

Vrijdag en zaterdag stonden er 12 bands op het podium van Blender en dat allemaal gratis. "Het was een helse rit om opnieuw die prachtige Pupillensite te mogen bezetten. Maar met de goodwill van enkele stadsdiensten en het stadsbestuur is het gelukt", zegt Stijn Lievens van Blender Undercover.

"Het is de vijfde editie van ons gratis festival en dat vierden we door er een tweedaagse van te maken. Eenmalig twee dagen? Misschien. Zeker is dat we voor volgend jaar weer een nieuwe locatie gaan zoeken. Misschien eens een weide, maar dat kost een pak meer geld en dan komt de gratis toegang in gevaar. We willen alleszins een plaats waar we langere tijd kunnen vertoeven", zegt Stijn Lievens. "Aalst verdient een echt muziekfestival, waarmee we de stad op de kaart kunnen zetten."

Blender Undercover op de binnenplaats van de Pupillen.
Rutger Lievens Blender Undercover op de binnenplaats van de Pupillen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.