“Het draait duidelijk om postjespakkerij”

Joos De Meyer Beerse
wiggenraad Joos De Meyer Beerse

Joos De Meyer van Groen-Hart voor Beerse vindt het zuur dat zijn partij er niet bij is. “Het is duidelijk dat in de laatste rechte lijn alles rond de postjes draait”, aldus Joos De Meyer. “Wij hadden al wel langer het gevoel dat CDE-Vlim.be in zee zou gaan met BEERSEplus, maar omdat ze een krappe meerderheid hebben van 13 op 25 hadden we er voor gepleit om ons erbij te nemen om het toch iets comfortabeler te hebben. Maar als ik het akkoord zo aanhoor, dan is het duidelijk dat het hier om ‘postjespakkerij’ gaat. Jammer dat het zo moet gaan. Dit is helaas platte politiek.”

“Het is heel zuur dat we er niet bij zijn. We hebben voor de verkiezingen altijd aan dezelfde kar getrokken als CDE-Vlim.be. We zijn zelfs voortrekker geweest in het referendum. Nu sluiten ze blijkbaar een compromis. Wij waren altijd heel duidelijk: het NDC komt NIET in het park Tempelhof. Dan hadden ze ons zelfs drie schepenambten mogen beloven. Straf dat dit compromis nu uit de bus komt.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wim Van de Poel

    "Het NDC komt niet in het park" garandeert Staf Willemse !! Dit was op 18 oktober 2018! Aangezien Groen nu aan de kant is geschoven door CD&V is de kans vrij groot dat het NDC toch in het park komt!! KIEZERSBEDROG TEN TOP! Eigen schuld, dikke bult? Het Vlaams belang behaalde 1 zetel meer dan groen en is door Groen en CD&V aan de kant geschoven. Wie een put graaft voor een ander valt er zelf in! Wel spijtig van ons mooie park!!!