Kerstmenu’s om je vingers bij af te likken

Menu’s zonder stress van onder andere Jeroen Meus en Sandra Bekkari? Eenvoudige tips om je lijn toch een beetje in het oog te houden? Of probeer eens een foodbox bij het kerstmenu? Inspiratie genoeg om lekker eten te serveren voor je gasten.

Bekijk hier het volledige dossier

Apero voor iedereen!

Bubbels scoren altijd rond de feesttafel, al mag het af en toe wat specialer zijn. We serveren jou de lekkerste bubbels en wijnen volgens top sommelier Sepideh maar ook voor de BOBs hebben we lekkere mocktails in petto.

Bekijk hier het volledige dossier

Originele feesttafels

Mis je wat inspiratie voor je feesttafel? Véronique Leysen en groenspecialiste Laurence Machiels geven je eenvoudige (en budgetvriendelijke) tips om er een onvergetelijke feesttafel van te maken.

Bekijk hier het volledige dossier

Etiquette aan tafel

Dronken aan de feesttafel verschijnen is een absolute no-go maar ook voortdurend je smartphone checken is geen goed idee. En wat met vlekken? Met de goede raad van Tante Kaat en Lene Kemps los je die problemen in no time op.

Bekijk hier het volledige dossier

Must-have cadeau’s en absolute no-go’s

Tijd voor het leukste moment van de avond, cadeautjes! Wij tippen de leukste cadeau’s om te geven. Maar ook als je het verkeerde cadeautje krijgt kan je dit discreet aanpakken.

Bekijk hier het volledige dossier