De controle van politie Kempen Noord-Oost
Volledig scherm
De controle van politie Kempen Noord-Oost © Politie Kempen Noord-Oost

Politie betrapt opnieuw heel wat mensen op invoer van drugs

Poppel/TurnhoutDe politie heeft zaterdag opnieuw een grote controleactie georganiseerd aan Grens in Poppel (Ravels). In totaal 26 personen werden betrapt op de invoer van drugs.

 1. KOERSGEKKE KEMPEN. Op bezoek in het logistieke hart van Lotto-Dstny: “De mooiste zege ooit? Toen Stig Broeckx weer op zijn fiets kroop”
  PREMIUM

  KOERSGEKKE KEMPEN. Op bezoek in het logistieke hart van Lot­to-Dstny: “De mooiste zege ooit? Toen Stig Broeckx weer op zijn fiets kroop”

  De Ronde van Vlaanderen komt nu écht dichtbij, ook voor Kempenaren een hoogdag. We zochten uit wat de koers in onze regio betekent. Zo leest u deze week nog over het kleinste koerscafé, en gaan we op bezoek bij Herenthoutse wielergekken. Vandaag lopen we mee met de mannen van de ‘service course’ bij Lotto-Dstny in Herentals, een verdoken wielertempel. “Weekends kennen we niet, maar we hebben véél verhalen om te delen.” Een greep uit het aanbod.
  Turnhout
 2. Auto tegen boom op Tilburgseweg: bestuurster uit Turnhout gewond

  Auto tegen boom op Tilburgse­weg: bestuur­ster uit Turnhout gewond

  De Tilburgseweg in Poppel (Ravels) bleef donderdagnamiddag een tijd afgesloten voor het verkeer. Dat was nodig om takelwerken te kunnen uitvoeren nadat er een verkeersongeval was gebeurd. Volgens een getuige week de auto plots van de rijweg af. De auto botste tegen een boom, werd naar de andere kant van de weg gekatapulteerd en kantelde. De bestuurster, de 58-jarige LC. uit Turnhout, liep lichte verwondingen op. Ze is naar het ziekenhuis in Turnhout gebracht. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid.
  Ravels