Een illustratiebeeld van Aldi.
Volledig scherm
Een illustratiebeeld van Aldi. © ALDI

Politie arresteert verdachten van wisseltruc met steelstofzuiger in warenhuizen van Aldi

Een patrouilleploeg van de politiezone Regio Turnhout heeft twee Nederlanders gearresteerd die in aanmerking komen voor een reeks van acht feiten van oplichting in warenhuizen van Aldi. Het duo probeerde telkens om geld terug te krijgen van een aankoop van een steelstofzuiger die ze niet meer wilden. De twee zijn aangehouden door de onderzoeksrechter.

0 reacties

 1. Vuurwerk Loots krijgt gelijk van parket en moet coronaboete van 750 euro niet betalen: “Ik vecht nu ook de dag verplichte sluiting aan”
  PREMIUM
  Baarle-Hertog

  Vuurwerk Loots krijgt gelijk van parket en moet coronaboe­te van 750 euro niet betalen: “Ik vecht nu ook de dag verplichte sluiting aan”

  Pieter Loots, eigenaar van Loots Vuurwerk in Baarle-Hertog, moet de coronaboete van 750 euro die hij in oktober vorig jaar kreeg uiteindelijk niet betalen. Hij kreeg die boete nadat hij volgens de politie op 31 oktober de coronamaatregelen niet respecteerde. Zijn winkel moest de volgende dag zelfs gesloten blijven. Het parket heeft beslist dat hij de boete niét moet betalen. Loots trekt nu ook naar de Raad van State om de sluiting aan te vechten.
 2. Jan Delvaux eert dertig monumenten uit de Kempische muziek in boek ‘Belpop Bonanza Kempen’
  PREMIUM
  Kempen

  Jan Delvaux eert dertig monumenten uit de Kempische muziek in boek ‘Belpop Bonanza Kempen’

  Op vraag van de cultuurcentra van Herentals, Mol en Geel, cultuurhuis de Warande en de drie Kempische erfgoedcellen dook Jan Delvaux in de Kempische muziekscene. De kenner van het Belpopgenre trof er een ware schat aan muzikaal erfgoed aan en goot de meest bijzondere verhalen in een boek, talkshow, quiz én theatervoorstelling. “In geen enkele andere regio zit zoveel ambitie als hier. De Kempen zijn allesbehalve stil”, aldus Jan Delvaux.
 3. Pirate Piercing blij met heropening contactberoepen: “Hopelijk zijn we nu écht vertrokken en zijn we binnenkort niet alweer de zondebok”
  PREMIUM
  Turnhout/Antwerpen

  Pirate Piercing blij met heropening contactbe­roe­pen: “Hopelijk zijn we nu écht vertrokken en zijn we binnenkort niet alweer de zondebok”

  Lucas Verheijen is blij dat hij maandag weer klanten mag ontvangen in zijn tattoo- en piercingzaken Pirate Piercing in Turnhout en Antwerpen. De voorbije maanden zijn zwaar geweest. Bijklussen in de bouw was noodzakelijk om het hoofd boven water te houden. “Het voelde dikwijls toch aan als geviseerd worden ook al investeerden we als geen ander in veiligheid”, klinkt het bij Lucas Verheijen.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing