Het gemeentehuis van Ravels
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Ravels © RV

Aantal inwoners stijgt met 211: bijna 60% van inwoners in Poppel is buitenlander

RavelsHet bevolkingsaantal van de gemeente Ravels is vorig jaar met 211 inwoners gestegen. Dat is onder andere te danken aan de geboorte van 167 baby’s.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Geraken kinderen veilig op school in Ravels? Komen er nog fietspaden bij in de deeldorpen? En wat is de gemeente van plan met de begraafplaatsen?
  PREMIUM
  Ravels

  BELOOFD IS BELOOFD. Geraken kinderen veilig op school in Ravels? Komen er nog fietspaden bij in de deeldorpen? En wat is de gemeente van plan met de begraaf­plaat­sen?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Ravels, een gemeente die volledig schuldenvrij is en dus genoeg geld heeft om te investeren. Maar doet het gemeentebestuur dat ook?
 2. RESTOTIP. Hongaarse vleesspecialiteiten in restaurant Monarchia
  PREMIUM
  turnhout

  RESTOTIP. Hongaarse vleesspeci­a­li­tei­ten in restaurant Monarchia

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Monarchia in Turnhout. Zaakvoerder Gabor Meretei (23) serveert er de typische Hongaarse keuken, met voornamelijk heel wat vleesgerechten – van goulashsoep tot braadworsten - die stevig gekruid zijn. Lees al onze restotips hier.