Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vrachtwagen te hoog of geen rijbewijs: Politie betrapt vrachtwagenchauffeurs op allerlei inbreuken tijdens verkeerscontrole

Ranst/ZandhovenInspecteurs van politiezone ZARA hielden afgelopen donderdag een grootschalige controleactie op de Liersebaan en de Oostmalsesteenweg. Ze kregen daarbij de hulp van de Vlaamse Belastingdienst VLABEL en het expertisecentrum voor autokeuring en rijbewijs GOCA. Er werd speciale aandacht gegeven aan zwaar vervoer en naast talrijke inbreuken konden enkele duizenden euro’s aan achterstallige belasting geïnd worden.

 1. Tom (29) laat tattoo Lierse patroonheilige Sint-Gummarus plaatsen na zwaar ongeval: “Uit dank voor goede zorgen in ziekenhuis van Lier”
  PREMIUM
  Lier

  Tom (29) laat tattoo Lierse patroonhei­li­ge Sint-Gummarus plaatsen na zwaar ongeval: “Uit dank voor goede zorgen in ziekenhuis van Lier”

  Anderhalf jaar nadat hij bij een zwaar verkeersongeval tal van breuken opliep, is Tom Van Driessche (29) bijna klaar om het gewone leven te hervatten. Tijdens zijn revalidatie liet de Lierenaar een tatoeage van de Lierse patroonheilige Sint-Gummarus (ook bekend als hersteller van breuken) op zijn arm plaatsen. “Uit dank voor de goede zorgen die ik in het ziekenhuis van Lier kreeg”, knipoogt Van Driessche. “En het heeft nog geholpen ook.”
 2. Zeg vaarwel tegen je Movembersnor: bij deze barbiers in Antwerpen en de rand zit je goed voor een professionele scheerbeurt
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Zeg vaarwel tegen je Movem­bersnor: bij deze barbiers in Antwerpen en de rand zit je goed voor een professio­ne­le scheer­beurt

  Tijdens de maand november laten verschillende mannen wereldwijd hun snor staan om aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen die mannen treffen. Met december in zicht loopt ook Movember ten einde. Voor alle mannen die hun snor vakkundig willen laten afscheren of bijscheren hebben wij alvast zes barbiers in de rand rond Antwerpen opgelijst.