Astride Pemba met haar vijf zonen.
Volledig scherm
Astride Pemba met haar vijf zonen. © rv

School, Chiro en voetbalclub houden inzamelactie voor afgewezen asielzoekers: “We willen dit onrecht aanvechten!”

RanstHet gezin van Astride Pemba uit Ranst kreeg vorige week een negatieve beslissing over hun asielaanvraag. Na het horen van dit nieuws, zijn klasgenoten, voetbal- en Chirovrienden van de vijf kinderen gestart met een inzamelactie. “Wij willen onze krachten bundelen om het gezin hier te houden!”

1 reactie

 • José verdonck

  2 maanden geleden
  Zich boven de wetten en regels stellen is geen voorbeeld voor verenigingen. Zij moeten hun thuisland helpen opbouwen in de goede zin. 
 1. “Bende wilde cocaïne uit Zuid-Amerika smokkelen via de haven van Zeebrugge”: zaak tegen drugsverdachten is volgens parket slechts topje van ijsberg
  PREMIUM
  Zeebrugge/Gent/Antwerpen

  “Bende wilde cocaïne uit Zuid-Amerika smokkelen via de haven van Zeebrugge”: zaak tegen drugsver­dach­ten is volgens parket slechts topje van ijsberg

  Vier mannen staan in de Brugse rechtbank terecht voor drugsverkoop op Belgische bodem, al had dat volgens het parket ook heel wat méér kunnen zijn. Hoewel bij Gentenaar R.S. (67) toegangspassen voor de haven in Zeebrugge werden aangetroffen, konden vermoedens van internationale cocaïnesmokkel tegen de man en z'n kompanen nooit hard gemaakt worden.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"