De huidige brug in de Vaartstraat is aan vervanging toe.
Volledig scherm
De huidige brug in de Vaartstraat is aan vervanging toe. © Google Streetview

Nieuwe brug Vaartstraat terug naar af

1 reactie

 • Danny Peeters

  3 jaar geleden
  Er is gewoon geen geld zo sumpel is da . Antwerpen is de groot slokop voor al de wegen werk die er nog moeten komen en dan kan de rest nog paar jaar wachten
 1. Ouders zetten druk op gemeente om wijkschool Hertebos over te nemen: “Kunnen onze kleuters in hun vertrouwde habitat blijven of niet?”
  'S-GRAVENWEZEL

  Ouders zetten druk op gemeente om wijkschool Hertebos over te nemen: “Kunnen onze kleuters in hun vertrouwde habitat blijven of niet?”

  Neemt de gemeente de site van kleuterschooltje Hertebos over of niet? Dat is wat ouders en sympathisanten van de wijkschool zich afvragen sinds de katholieke zuil besliste de school te sluiten. Zaterdagavond kwamen ouders, kinderen en sympathisanten samen op het Lodewijk de Vochtplein voor het behoud van de school en om het lokaal bestuur te overtuigen. “In februari komen we met een beslissing naar buiten”, klinkt het bij de gemeente.
 2. Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”
  ANTWERPEN

  Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”

  Van de planken naar de keuken. Voortaan staan acteurskoppel Filip Peeters en An Miller met hun dochters élke zaterdagmiddag aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen om hun intussen befaamde tarte tatins te verkopen. “Het is nog wat koffiedik kijken welke van onze voorstellingen kunnen doorgaan de komende tijd, dus is het fijn dat we onze energie hier collectief in kwijt kunnen.”
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.