Luchtfoto van het bestaande spaarbekken in Broechem. Ten noorden van het spaarbekken is de aanzet van het voormalige Duwvaartdok zichtbaar. Daar wil water-link een nieuw spaarbekken ontwikkelen.
Volledig scherm
Luchtfoto van het bestaande spaarbekken in Broechem. Ten noorden van het spaarbekken is de aanzet van het voormalige Duwvaartdok zichtbaar. Daar wil water-link een nieuw spaarbekken ontwikkelen. © Water-link

Nieuw spaarbekken in Oelegem komt dichterbij: Vlaamse regering start studie

OelegemDe komst van een nieuw spaarbekken in Oelegem komt weer een stapje dichterbij. De Vlaamse regering en Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) hebben hun steun geuit voor de studie naar het toekomstige spaarbekken aan het voormalige Duwvaartdok. Water-link zal het project verder ontwikkelen. 

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"