Juanita en Jens zijn klaar voor de nieuwe uitdaging.
Volledig scherm
Juanita en Jens zijn klaar voor de nieuwe uitdaging. © De Freine

Koppel blaast bakkerij nieuw leven in

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. RONDVRAAG. Ranst gaat aantal publieke laadpalen uitbreiden: “Maar ze moeten efficiënt gebruikt worden, dus niet op elke hoek eentje”

  RONDVRAAG. Ranst gaat aantal publieke laadpalen uitbreiden: “Maar ze moeten efficiënt gebruikt worden, dus niet op elke hoek eentje”

  Ook Ranst zet in op het vergroenen van de Vlaamse wegen. En daar maakt het installeren van publieke laadpalen voor elektrische auto’s ook een groot deel van uit. Voor een minimum van 0,55 euro/kwh zal de Ranstenaar in de nabije toekomst zijn wagen ‘op straat’ kunnen opladen. Maar hoe talrijk zullen die laadpalen precies aanwezig zijn? “Er zal geen nieuwe worden geplaatst als er al eentje te vinden is op 250 meter wandelafstand.”
  Ranst
 1. Reserveer je paaschocolade nog snel bij vzw TWERK in Herentals: “Aan fabrieksprijzen bestellen of schenken aan het goede doel”

  Reserveer je paaschoco­la­de nog snel bij vzw TWERK in Herentals: “Aan fabrieks­prij­zen bestellen of schenken aan het goede doel”

  Heb je nog zin in paaschocolade aan fabrieksprijs? Dan kan maatwerkbedrijf TWERK uit Herentals je misschien van dienst zijn. Ze presenteren met “Paashaast” een speciale stockverkoop en heeft ook oog voor het goede doel. Via www.paashaast.be kan je de (h)eerlijkste chocolade bestellen om die nadien te gaan afhalen bij TWERK in de Collegestraat in Herentals.
  Herentals