De jaarmarkt van Broechem enkele jaren geleden.
Volledig scherm
De jaarmarkt van Broechem enkele jaren geleden. © Jaarmarkt Broechem

Jaarmarktcomité organiseert eerste avondmarkt op 30 juli

RanstDe jaarmarktfeesten in Broechem zijn de laatste jaren een succesverhaal in de regio. Maar bij de organisatoren kriebelde het ook om tijdens een ander moment van het jaar nog een evenement te organiseren. Na de jaarmarkt in september krijgt deze er nu dus een zusje bij, de eerste echte avondmarkt in Broechem, een deelgemeente van Ranst.

  1. Dan toch nog groot WK-dorp in Antwerpen voor Rode Duivels: “Naar voetbaltermen ongeziene productie om te vieren als nooit tevoren”
    ANTWERPEN

    Dan toch nog groot WK-dorp in Antwerpen voor Rode Duivels: “Naar voetbalter­men ongeziene productie om te vieren als nooit tevoren”

    Hoezo geen animo voor de Rode Duivels en het WK voetbal in Qatar? Dat is buiten festivalorganisatoren Ugur Akkus en Alain Geuns gerekend. Op de valreep zorgt het duo nog voor een groot supportersdorp om de Belgen richting goud te schreeuwen. Scène voor al dat feestgedruis is evenementenhal Waagnatie, zodat slecht weer geen spelbreker kan zijn. “Waarom zou België geen wereldkampioen kunnen spelen? Deze kans mogen we niet laten passeren.”