De jaarmarkt van Broechem enkele jaren geleden.
Volledig scherm
De jaarmarkt van Broechem enkele jaren geleden. © Jaarmarkt Broechem

Jaarmarktcomité organiseert eerste avondmarkt op 30 juli

RanstDe jaarmarktfeesten in Broechem zijn de laatste jaren een succesverhaal in de regio. Maar bij de organisatoren kriebelde het ook om tijdens een ander moment van het jaar nog een evenement te organiseren. Na de jaarmarkt in september krijgt deze er nu dus een zusje bij, de eerste echte avondmarkt in Broechem, een deelgemeente van Ranst.

 1. Scoutsfuif Super Trouper wordt eerste Lierse massa-event sinds corona: “Voorbereidingstijd was kort, goesting des te groter”
  PREMIUM
  Lier

  Scoutsfuif Super Trouper wordt eerste Lierse mas­sa-event sinds corona: “Voorberei­dings­tijd was kort, goesting des te groter”

  De scouts van Lier organiseren op vrijdag 17 september voor de negende keer hun Super Trouper fuif op het scoutsterrein aan de Marnixdreef. Met 1 500 verwachte bezoekers wordt Super Trouper het eerste massa-evenement voor jongeren in Lier sinds de corona-uitbraak. “Iedere aanwezige moet een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen”, zegt scoutsleider Simon Rastelli.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.