Geschorste huisarts Johan Denis tijdens zijn passage in TruNews, een website die bekend staat voor het verspreiden van samenzweringstheorieën.
Volledig scherm
PREMIUM
Geschorste huisarts Johan Denis tijdens zijn passage in TruNews, een website die bekend staat voor het verspreiden van samenzweringstheorieën. © TruNews

Geschorste huisarts waarschuwde voor kleine robots in coronavaccins: “Ze maken een controleerbare marionet van je”

Emblem“Er zit nanotechnologie in het vaccin. Er zijn sterke aanwijzingen dat deze van je een controleerbare marionet maakt. Informeer jezelf alsjeblieft voor je beslist.” Dat bedenkelijke advies gaf Johan Denis, een dokter en homeopaat uit Emblem, op 22 december de kijkers van de Amerikaanse website TruNews. In ons land werd de man enkele weken eerder door de Provinciale Geneeskundige Commissie van Antwerpen geschorst voor het niet naleven van de coronamaatregelen.

 1. Op 27 juni wordt Grote Prijs Rik Van Looy afgewerkt: “Blij dat we deze felbegeerde beloftenkoers weer op de kalender kunnen zetten”
  Herentals/Grobbendonk

  Op 27 juni wordt Grote Prijs Rik Van Looy afgewerkt: “Blij dat we deze felbegeer­de beloften­koers weer op de kalender kunnen zetten”

  Nadat de organisatie van de Grote Prijs Rik Van Looy vorig jaar genoodzaakt werd de koers op kleinere schaal te organiseren, zal er dit jaar toch weer een volwaardige editie kunnen doorgaan. “Dankzij onze loyale sponsors kunnen we deze felbegeerde wedstrijd voor beloften tussen Grobbendonk en Herentals, in het teken van ‘de keizer van Herentals’, weer op de kalender zetten”, klinkt het bij Pieter Van Genechten van de organisatie.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen