Geschorste huisarts Johan Denis tijdens zijn passage in TruNews, een website die bekend staat voor het verspreiden van samenzweringstheorieën.
Volledig scherm
PREMIUM
Geschorste huisarts Johan Denis tijdens zijn passage in TruNews, een website die bekend staat voor het verspreiden van samenzweringstheorieën. © TruNews

Geschorste huisarts waarschuwde voor kleine robots in coronavaccins: “Ze maken een controleerbare marionet van je”

Emblem“Er zit nanotechnologie in het vaccin. Er zijn sterke aanwijzingen dat deze van je een controleerbare marionet maakt. Informeer jezelf alsjeblieft voor je beslist.” Dat bedenkelijke advies gaf Johan Denis, een dokter en homeopaat uit Emblem, op 22 december de kijkers van de Amerikaanse website TruNews. In ons land werd de man enkele weken eerder door de Provinciale Geneeskundige Commissie van Antwerpen geschorst voor het niet naleven van de coronamaatregelen.

 1. #FitnessOpenNow voert opnieuw actie aan overheidsgebouwen en mediabedrijven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenlevens”
  ANTWERPEN/BRUSSEL

  #FitnessO­pen­Now voert opnieuw actie aan overheids­ge­bou­wen en mediabe­drij­ven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenle­vens”

  Het collectief #FitnessOpenNow is het beu. Na de actie van vorige week waar 128 fitnessclubs aan deelnamen stond de sector donderdagochtend opnieuw op zijn achterste poten. Met spandoeken trokken ze naar strategische hotspots in Brussel en Antwerpen zoals treinstations, overheidsgebouwen, bekende pleinen en mediabedrijven. “Fitness is veilig, fitness redt mensenlevens.”
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"