Geschorste huisarts Johan Denis tijdens zijn passage in TruNews, een website die bekend staat voor het verspreiden van samenzweringstheorieën.
Volledig scherm
PREMIUM
Geschorste huisarts Johan Denis tijdens zijn passage in TruNews, een website die bekend staat voor het verspreiden van samenzweringstheorieën. © TruNews

Geschorste huisarts waarschuwde voor kleine robots in coronavaccins: “Ze maken een controleerbare marionet van je”

Emblem“Er zit nanotechnologie in het vaccin. Er zijn sterke aanwijzingen dat deze van je een controleerbare marionet maakt. Informeer jezelf alsjeblieft voor je beslist.” Dat bedenkelijke advies gaf Johan Denis, een dokter en homeopaat uit Emblem, op 22 december de kijkers van de Amerikaanse website TruNews. In ons land werd de man enkele weken eerder door de Provinciale Geneeskundige Commissie van Antwerpen geschorst voor het niet naleven van de coronamaatregelen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.