Schepen van Milieu Luc Redig ging in debat met leerlingen van de lagere school van het Annuncia-Instituut.
Volledig scherm
Schepen van Milieu Luc Redig ging in debat met leerlingen van de lagere school van het Annuncia-Instituut. © Klaas De Scheirder

CD&V teleurgesteld over Klimaatdag in Annuncia-Instituut

De Klimaatdag die het Annuncia-Instituut in Ranst vorige vrijdag heeft georganiseerd, zorgt voor ophef.  Partijvoorzitter van CD&V/WIJRanst Dirk Verbruggen vindt het niet kunnen dat enkel schepen van Milieu Luc Redig (Groen) werd  uitgenodigd. “Ik ben ervan overtuigd dat Redig zijn persoonlijke standpunten of die van Groen heeft uitgelegd aan de leerlingen. Dat is politiek onfatsoenlijk.”

0 reacties

 1. Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”
  ANTWERPEN

  Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”

  Van de planken naar de keuken. Voortaan staan acteurskoppel Filip Peeters en An Miller met hun dochters élke zaterdagmiddag aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen om hun intussen befaamde tarte tatins te verkopen. “Het is nog wat koffiedik kijken welke van onze voorstellingen kunnen doorgaan de komende tijd, dus is het fijn dat we onze energie hier collectief in kwijt kunnen.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.