Wat houten panelling moet dienen als een tijdelijke afdekking van de garage en voordeur.
Volledig scherm
Wat houten panelling moet dienen als een tijdelijke afdekking van de garage en voordeur. © JVDS

Bestuurster (50) mist bocht en rijdt in op garagepoort: “Onze voordeur lag plots in de living”

RanstIn de Gustaaf Peetersstraat in Broechem is zondagochtend een auto ingereden op de garagepoort van een woning. De chauffeur kwam uit de richting van Massenhoven en vloog vermoedelijk uit de bocht. Niemand raakte gewond, maar de brandweer moest wel langskomen om de woning te stutten. 

 1. Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze
  ANTWERPEN

  Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze

  Onder het goedkeurend oog van zijn portret in jazzcafé De Muze werd maandagavond een muzikale ode gebracht aan Ferre Grignard. De kunstenaar en muzikant overleed exact veertig jaar geleden nadat hij op zijn 43 jaar de strijd verloor tegen kanker. Biograaf-verzamelaar Philippe Golbert (51) zat als kind bij Ferre op de schoot en bracht met zijn band een hommage aan de oude boezemvriend van zijn vader.
 2. Ludieke actie in badjas tegen Antwerps vijfsterrenhotel: “Ze palmen systematisch en illegaal de publieke ruimte in”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Ludieke actie in badjas tegen Antwerps vijfster­ren­ho­tel: “Ze palmen systema­tisch en illegaal de publieke ruimte in”

  Ludieke taferelen op de trage weg doorheen het vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary in het hartje van Antwerpen zondagmiddag. Een kleine honderd actievoerders hadden zich in badjas verzameld uit protest tegen het hotel, dat systematisch publieke ruimte inneemt en een slagboom - volledig illegaal - liet plaatsen tegen volgens de hoteleigenaar ‘een bepaald soort volkje’. “Ocharme de hotelgasten die in hun badjas van de kamer naar de spa moeten wandelen op deze publieke plaats, uit solidariteit doen wij graag mee”, klinkt het cynisch bij het ludiek protest.