Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wolf reageert voor het eerst op zijn ontslag: “Ik ben verrast dat ik zo snel moest vertrekken”

Racing GenkTijdens een heilzame wandeling in de bossen rond Dortmund gaf Hannes Wolf zíjn versie van de feiten. De Duitser werd dinsdag ontslagen na de slechte competitiestart van Racing Genk. “Ik kom hier sterker uit.”

5 reacties

 • Patrick Van Bogaert

  7 maanden geleden
  Wannneer je je kapitein Dewaest zo onrespectvol behandeld en dan een pandoering op Beerschot krijgt bye bye Wolf en Dewaest de volgende wedstrijd terug in de basiself
 • Marcus Camps

  7 maanden geleden
  Zo snel ? Oei, ik had het al veel langer verwacht. Het was echt toch niet om naar huis te schrijven verleden jaar. Natuurlijk, wanneer je enkele goeie spelers moet laten gaan is dat meestal wel een aderlating, maar toch ... er zijn grenzen. Genk was afgezakt tot een grijze middenmotor ipv een topper.
 • Romain Nolf

  7 maanden geleden
  Ze verkopen al hun beste spelers ! En het is altijd den trainer zijn schuld!
 • Roger Deprez

  7 maanden geleden
  Trainer worden in Genk, toch eerst de structuur van Genk nakijken en begrijpen, Genk is een VZW en koop alleen jong talent die nog veder moet groeien om die dan met een veelvoud te verkopen, het bestuur heeft wel dat geduld niet en wil direct resultaat wat zo goed als onmogelijk is. Wat men nooit mag vergeten met deze manier van werken als men trainer word in Genk is kijken hoeveel trainers Genk verslijt op vb 10 jaar en in dit geval zijn er dat 9.
 • Marc LInden

  7 maanden geleden
  Ik zou als coach enkel willen werken voor Engelse traditieclubs. Hier worden trainers ontslaan om fouten van bestuur te verdoezelen
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

  6 april
 2. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"