Danny Vukovic.
Volledig scherm
Danny Vukovic. © Photo News

Vukovic neemt afscheid van Racing Genk en keert morgen terug naar Australië

Racing GenkDe carrière van Danny Vukovic (35) bij Racing Genk zit erop. Hij vertrekt zondag al naar Australië om daar zijn vrouw bij te staan bij de bevalling van hun tweede kindje en keert niet meer terug.

16 reacties

 • Franky Swennen

  3 maanden geleden
  Ze hebben panlat Maarten toch in de goal. Die heeft nu totaal geen uitstraling in doel en punten pakken zal hij ook niet doen.
 • Hugo Wouters

  3 maanden geleden
  Mooie voetbalcarrière en dat tot je 35 dan is dat een terechte beslissing van Vukovic. Terug naar zijn biotoop, waar de zon meer schijnt dan hier, en de levensomstandigheden ook oké zijn.
 • Patrick Van Londersele

  3 maanden geleden
  Het gaat je goed Danny. Bedankt voor de geweldige prestaties.
 • Alain Steegmans

  3 maanden geleden
  Ik keek juist naar zijn afscheidsfilmpje. Een toffe kerel met het hart op de juiste plaats. En een zeer goede keeper en teamspeler.
 • Marc Vinck

  3 maanden geleden
  Het gaat je goed, Danny. Topkerel en steengoede keeper.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Danny Vukovic sluit een terugkeer naar Europa niet uit: “Ik heb al verschillende aanbiedingen op zak”
  Racing Genk

  Danny Vukovic sluit een terugkeer naar Europa niet uit: “Ik heb al verschil­len­de aanbiedin­gen op zak”

  Nog tien dagen. Zolang moet Danny Vukovic nog in quarantaine blijven in een hotel in Sydney vooraleer hij eindelijk herenigd wordt met zijn gezin. De 35-jarige - morgen blaast hij 36 kaarsjes uit - ex-doelman van Racing Genk blikt met veel trots terug op zijn avontuur in België, maar wil zijn handschoenen nog niet aan de haak hangen. “Ik ga zeker door tot het WK in Qatar.”