VIDEO. RC Genk is rond met zoon van Gheorghe Hagi

10 reacties

 • Roos Desreveaux

  2 jaar geleden
  Ben benieuwd of hij een aanwinst wordt voor 1A. Roemenen passen zich niet zo gemakkelijk aan in west en noord-europa.Maar het is eigen land een toptalent.Wel jammer dan alle ploegen weer uitpuilen van buitenlanders en haast geen enkele belg meer.Het wordt wennen aan al die nieuwe buitenlandse namen. veel succes genk.
 • Frans Peeters

  2 jaar geleden
  Is nu voorzichtiger na zijn Italiaans avontuur Genk heeft talend op overschot en is geen leegloop voor geld
 • Norbert Deploige

  2 jaar geleden
  Gekend Ria , maar toch veel succes. Of het een topaankoop is zien we later wel op een voetbalveld.
 • Kurt De coninck

  2 jaar geleden
  Verstandige keuze,heeft gekozen voor een sportieve uitdaging,speelgelegenheid in champions league
 • EDDY DE CONINCK

  2 jaar geleden
  Proficiat RC Genk , dat is goede scouting , deze aankoop zal zich zeker lonen . Als hij zo goed is als zijn vader dan gaan we in Genk nog mooie dingen zien !
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.