Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van den Brom neemt Onuachu op in selectie voor CL-duel tegen Shakhtar

RACING GENKMissie Champions League start morgenavond voor Racing Genk, met een duel in de derde voorronde tegen Shakhtar Donetsk. Genk kan alvast opnieuw rekenen op z’n Nigeriaanse topschutter Paul Onuachu.

2 reacties

 • Danny Debbaut

  1 jaar geleden
  De topschutter van Genk mag dan fysisch klaar zijn; mentaal is dat blijkbaar niet zó .. JVDB neemt wel een serieus risico : als hij opnieuw heel bleek presteert (zoals in supercup) zal dat allerminst een goede zaak zijn; noch voor de speler zelf en evenmin voor zijn club met het oog op een mogelijke transfer. Een bedrag van 35 miljoen zal (veel) te hoog gegrepen zijn voor een speler die niet top is. In alle geval wens ik als CLUB supporter Genk een goed resultaat
 • David Borreman

  1 jaar geleden
  Je hebt hem nog...waarom niet gebruiken dan..
 1. Maarten Vandevoordt: Truiense lefgozer in Genks doel (en vanaf 2024 bij RB Leipzig): “Een penalty? Zou ik wel durven nemen, ja”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  1

  Maarten Vande­voordt: Truiense lefgozer in Genks doel (en vanaf 2024 bij RB Leipzig): “Een penalty? Zou ik wel durven nemen, ja”

  20 pas, en toch al 81 wedstrijden voor Racing Genk. Maarten Vandevoordt zijn toekomst ligt al vast: over twee jaar speelt hij in de top van de Bundesliga. Eerst wil hij nog vlammen in eigen land. Te beginnen met de Limburgse derby tegen STVV, de ploeg waar zijn vader vroeger een abonnement had. “Dit zijn de matchen waar je het voor doet.”