BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van den Brom komt met Racing Genk in “money-time”: “We hebben alles te winnen, maar kunnen ook heel veel verliezen”

Racing GenkRacing Genk staat voor een paar belangrijke weken. In Europa, in de beker en zeker ook in de eigen Jupiler Pro League. Te beginnen met het duel op Beerschot komende zondag. “We komen in money-time”, weet John van den Brom. “Wij willen de kloof met Club Brugge en ook Union zeker niet groter laten worden dan ze al is”

0 reacties

 1. Appeltaart voor Genkse spelers na derbywinst tegen STVV: “Dit betekent veel voor ons”
  Play
  RC Genk

  Appeltaart voor Genkse spelers na derbywinst tegen STVV: “Dit betekent veel voor ons”

  Tradities zijn er om in ere te houden. En dus krijgen de spelers van RC Genk na de gewonnen derby tegen Sint-Truiden ook vandaag weer appeltaart, product uit de streek. Het waren enkele leden van de supportersfederatie die de taarten vandaag in de kleedkamer overhandigden. “De match tegen Sint-Truiden blijft voor ons de wedstrijd van het jaar. Dit betekent veel voor ons.” De uitslag op Stayen, 1-2 na een late winner van Paul Onuachu, werd ook in de taarten verwerkt die overhandigd werden aan kapitein Bryan Heynen.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.