John van den Brom.
Volledig scherm
John van den Brom. © ANP

Van den Brom en zijn assistent niet meer op trainingsveld bij Utrecht

Racing GenkJohn van den Brom én zijn assistent Dennis Haar stonden vrijdagmorgen niet meer op het trainingsveld bij FC Utrecht. Dat laat de club weten. Van den Brom staat op het punt om een contract te tekenen bij Racing Genk.

31 reacties

 • Rene Thevissen

  2 maanden geleden
  In België niets bekwaam kijk maar naar gisterenavond, goede keuze van Genk tenminste ene die er voor gaat
 • STEVEN VANMEERT

  2 maanden geleden
  Dus moord en brand roepen dat Kopenhagen hun trainer tijdens het seizoen komt halen om vervolgens eerst te proberen Brys bij een andere BELGISCHE club weg te halen en dat daarna dan te doen bij een buitenlandse club. Ze doen dus net hetzelfde en zou daarom dus stilletjes zwijgen. Het is overigens niet de 1e keer dat ze dit doen. 
 • walter molenberghs

  2 maanden geleden
  Waar halen die clubs toch al dat geld. Doe daar iets aan, de mensen beginnen te morren op de kinderenvan het groene laken.
 • Norbert Deploige

  2 maanden geleden
  Dat is het verschil tussen Genk en de andere ploegen in eerste. Genk is een vzw en daar hebben een groep mensen het voor het zeggen. Elders zijn de voorzitters bijna allen ook de eigenaar en alleenheerser, wat betreft besluiten. Wanneer dan in een democratie de meerderheid beslist , ga je sneller ook van trainer wisselen bij slechte resultaten dan wanneer er eentje alles voor het zeggen heeft. 
 • bartholomeus jaspers

  3 maanden geleden
  Benieuwd voor hoelang. Voor Genk toch jammer dat ze geen bestuursleden komen weghalen he
 1. Anderlecht viert zege intens in kleedkamer, Kompany: “Bedankt én sorry” - Van den Brom: “Zet me niet af als Calimero”
  Play
  Jupiler Pro League

  Anderlecht viert zege intens in kleedkamer, Kompany: “Bedankt én sorry” - Van den Brom: “Zet me niet af als Calimero”

  Meer dan goeie punten voor Anderlecht, gisteravond tegen RC Genk. Dat vond ook Vincent Kompany. Hij sprak in een euforische kleedkamer niet mis te verstane woorden (zie video onderaan). En op de perconferentie hielp hij graag een misverstand uit de wereld, rond het beeld dat na de match in Beerschot “onterecht” op zijn team plakt. John van den Brom van zijn kant gaf ootmoedig toe dat zijn ploeg niets verdiende, maar had zich duidelijk een hele match lang geërgerd aan ref Verboomen en VAR Lambrechts.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"