BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Van antiheld tot matchwinnaar, Muñoz stuurt Genk met vertrouwen richting Kiev: “We geloven in onze kansen tegen Shakhtar”

Racing GenkTroosteloos na Shakhtar en ook tegen Kortrijk zakt de grond even van onder zijn voeten weg. Maar Daniel Muñoz knokte terug en bezorgde zijn ploeg in de slotseconden de eerste zeg van het seizoen. De verrijzenis van een diepgelovige Colombiaan.

1 reactie

 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Racing niet zonder moeite voorbij KVK maar het is wel zo dat Racing bij heel veel ploegen dat zal voor krijgen, met 10 spelers op eigen helft verdedigen en loeren op een fout van Racing om dan snel tegen te prikken. Geeft mij dan maar ploegen als Brugge, Anderlecht, Antwerpen, Gent en Standaard die vrij hun kans gaan om te winnen en niet met 10 spellers voor hun doel gaan liggen.
 1. Dimitri de Condé krijgt nieuwe titel en heeft sportieve touwtjes nog meer in handen bij Genk: “Dit is een engagement voor het leven”
  PREMIUM
  Racing Genk
  9

  Dimitri de Condé krijgt nieuwe titel en heeft sportieve touwtjes nog meer in handen bij Genk: “Dit is een engagement voor het leven”

  Zeg niet langer technisch directeur tegen Dimitri de Condé (46). De sportieve baas van Racing Genk gaat vanaf vandaag door het leven als ‘Head of football’. De Condé: “Het is mijn ambitie dat de jongere generatie voetbalsupporters ons binnen 20 jaar wél zal zien als een traditionele topclub. We prikkelen de clubs daarboven al even, nu moeten we daar stabiliteit in krijgen.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.