krcgenk.be
Volledig scherm
© krcgenk.be

Toptalent Dante Vanzeir verlengt contract bij Racing Genk

Toptalent en jeugdinternational Dante Vanzeir heeft zijn contract bij Racing Genk met drie seizoenen verlengd. Dat maakte Racing Genk vandaag bekend.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Barrages voor laatste Europese ticket vervangen door één wedstrijd

  Barrages voor laatste Europese ticket vervangen door één wedstrijd

  De winnaar van Play-off 2 zal vanaf het seizoen 2016-2017 in de Jupiler Pro League niet langer bepaald worden na barrages tussen de eersten uit PO2A en PO2B. In plaats daarvan werken beide clubs één wedstrijd af op het veld van de ploeg die het hoogst geplaatst was in de reguliere competitie. Die nieuwigheid heeft de Pro League vandaag in Brussel bekendgemaakt op de kalendervoorstelling. De uiteindelijke winnaar van PO2 werkt vervolgens ook maar één duel af op het veld van een club uit Play-off 1 voor het laatste Europese ticket.