Jess Thorup geldt als het voornaamste alternatief.
Volledig scherm
Jess Thorup geldt als het voornaamste alternatief. © Photo News

Thorup topkandidaat bij Racing Genk na ‘njet’ van Vercauteren: deal vandaag afgerond?

Racing GenkFrank Vercauteren trok gisteren de stekker uit de onderhandelingen met Racing Genk. De liefde drijft hem naar Rusland. Jess Thorup is daardoor de nieuwe topkandidaat om Hannes Wolf op te volgen.

20 reacties

 • tom van nieuwenhuyze

  1 jaar geleden
  Vervang maar "de liefde" door "het geld" voor Vercauteren!
 • Patrick Dubois

  1 jaar geleden
  @Ludwig Janssens,eerst eens goed lezen,namelijk hij kiest niet voor het geld maar voor zijn vrouw en kind ,het ga je goed Francky,the prince of Astrid park.
 • Kurt Billiet

  1 jaar geleden
  Zeker Thorup nemen... zo win je gegarandeerd nooit een prijs! COBW!
 • Janick DM

  1 jaar geleden
  200 % gelijk Christel, ben er nog nie goed van, Jess straalde AA Gent uit, vorig seizoen top Europees top! Dan was het een toptrainer, en opeens na paar matchen verlies buiten! Ben er zeker van dat hij het schip terug zou hebben recht getrokken. Yvan, haal hem terug!
 • Ludwig Janssens

  1 jaar geleden
  Spijtig dat Thorup slechts tweede keus is , dat na een zuivere poenschepper, die gelukkig nog maar eens heeft gekozen voor het geld en hopelijk gelukkig wordt ginder achter ergens in rusland. Houden zo.
 1. Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  8

  Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoet­bal­ler was”

  In ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.