Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Théo Bongonda spreekt te midden van de Genkse crisis: “Ik krijg echt ‘het schijt’ van deze situatie”

Racing GenkThéo Bongonda (25) stopt zich niet weg. Het geplande interview afblazen na de nieuwe nederlaag op Oostende was de gemakkelijkste weg geweest. Het siert hem. “We missen karakter op het veld, maar ook bescheidenheid.”

12 reacties

 • Nick Saenen

  5 maanden geleden
  Overroepen speler !!
 • Frans Peeters

  5 maanden geleden
  Theo en de ganse zuid Amerikaanse achterlijn veranderen, alles verkocht en niet in de plaats
 • Anthony Peeters

  5 maanden geleden
  Hij had een paar goeie matchen bij Zulte en werd hier in België gezien als groot talent! Sinds zijn transfer niks meer van gezien! Dan kopen ze dessers! Daar wist je het direct van dat die in de Belgische competitie niet mee kan! Geluk dat ze nog 1 deftige spits hebben anders was het nog veel erger geweest!
 • Patrick Braekeveldt

  5 maanden geleden
  Over het paard getilde spelers kunnen het niet waarmaken en zoeken allerlei redenen om de schuld van zich af te wentelen .
 • Eddy Willems

  5 maanden geleden
  Beter antwoorden met prestaties op het veld dan interviews. Heeft een paar keer geschitterd dit seizoen maar veel te weinig voor wat van hem mag worden verwacht, net zoals Dessers trouwens. Laat zien dat je al dat geld waard bent!
 1. Danny Vukovic supportert zondagnacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”
  PREMIUM
  Racing Genk
  3

  Danny Vukovic supportert zondag­nacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”

  In Sydney lijkt de coronasituatie helemaal onder controle, maskers dragen ze er enkel nog met carnaval. En dus geniet ex-Genkdoelman Danny Vukovic (36) met volle teugen van het leven en zijn gezin, dat binnen twee weken een nieuwe baby verwelkomt. Maar zondagavond – maandagochtend Sydney time – zit hij aan zijn tv-scherm gekluisterd met, jawel, een biertje in de hand.