Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Théo Bongonda spreekt te midden van de Genkse crisis: “Ik krijg echt ‘het schijt’ van deze situatie”

Racing GenkThéo Bongonda (25) stopt zich niet weg. Het geplande interview afblazen na de nieuwe nederlaag op Oostende was de gemakkelijkste weg geweest. Het siert hem. “We missen karakter op het veld, maar ook bescheidenheid.”

12 reacties

 • Nick Saenen

  4 maanden geleden
  Overroepen speler !!
 • Frans Peeters

  4 maanden geleden
  Theo en de ganse zuid Amerikaanse achterlijn veranderen, alles verkocht en niet in de plaats
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Hij had een paar goeie matchen bij Zulte en werd hier in België gezien als groot talent! Sinds zijn transfer niks meer van gezien! Dan kopen ze dessers! Daar wist je het direct van dat die in de Belgische competitie niet mee kan! Geluk dat ze nog 1 deftige spits hebben anders was het nog veel erger geweest!
 • Patrick Braekeveldt

  4 maanden geleden
  Over het paard getilde spelers kunnen het niet waarmaken en zoeken allerlei redenen om de schuld van zich af te wentelen .
 • Eddy Willems

  4 maanden geleden
  Beter antwoorden met prestaties op het veld dan interviews. Heeft een paar keer geschitterd dit seizoen maar veel te weinig voor wat van hem mag worden verwacht, net zoals Dessers trouwens. Laat zien dat je al dat geld waard bent!
 1. Ook volksfeest in Genk: honderden supporters wachten spelersbus op en vieren met Bengaals vuur
  Play
  Racing Genk
  5

  Ook volksfeest in Genk: honderden supporters wachten spelersbus op en vieren met Bengaals vuur

  Niet alleen in Brugge, maar ook in Genk voltrok zich gisteren een waar volksfeest. Enkele honderden uitzinnige supporters wachtten de spelersbus op aan de Luminus Arena om het knalseizoen van hun ploeg te vieren - Genk won de beker en werd tweede na sterke play-offs. Bij aankomst deelden enkele spelers van Racing Genk en ook coach John van den Brom in het feestgedruis vanop een balkon. Er werd gezongen en Bengaals vuur afgestoken, van mondmaskers en afstand was ook hier geen sprake.
 2. Danny Vukovic sluit een terugkeer naar Europa niet uit: “Ik heb al verschillende aanbiedingen op zak”
  Racing Genk

  Danny Vukovic sluit een terugkeer naar Europa niet uit: “Ik heb al verschil­len­de aanbiedin­gen op zak”

  Nog tien dagen. Zolang moet Danny Vukovic nog in quarantaine blijven in een hotel in Sydney vooraleer hij eindelijk herenigd wordt met zijn gezin. De 35-jarige - morgen blaast hij 36 kaarsjes uit - ex-doelman van Racing Genk blikt met veel trots terug op zijn avontuur in België, maar wil zijn handschoenen nog niet aan de haak hangen. “Ik ga zeker door tot het WK in Qatar.”