Theo Bongonda testte positief, hij zit in isolatie.
Volledig scherm
Theo Bongonda testte positief, hij zit in isolatie. © BELGA

Theo Bongonda is derde Genk-speler die in quarantaine moet, ook bij OH Leuven positieve test

Racing GenkWeer pech voor KRC Genk: Theo Bongonda heeft bij de laatste coronatesten van de Pro League - afgelopen donderdag - een positief staal afgeleverd. Alle andere spelers en stafleden hebben negatief getest, dat laat de club weten op de clubwebsite. Het is na Paul Onuachu en Maarten Vandevoordt al de derde positieve test bij de Limburgse club. Gisteren nog waren er positieve tests bij Cercle Brugge en KV Mechelen en vandaag meldde ook OH Leuven dat er iemand -geen speler- een week in quarantaine moet.

 1. Cyriel Dessers en Genk moesten ondanks 4-0-cijfers zwoegen om voorbij Eupen te raken: “Batterijtjes van gps waren leeg”
  Racing Genk

  Cyriel Dessers en Genk moesten ondanks 4-0-cij­fers zwoegen om voorbij Eupen te raken: “Batterij­tjes van gps waren leeg”

  Genk had het niet onder de markt tegen Eupen. Ondanks de vroege achterstand na de penaltygoal van Onuachu bleven de Panda’s pushen én kansen creëren, ze eindigden zelfs met 54 procent balbezit. Het eerste velddoelpunt van Cyriel Dessers (25) verloste Genk kort na rust en haalde het gif uit het spel van Eupen waarna KRC kon doorstomen naar ruime 4-0-cijfers.
 1. Tessa Wullaert trots na EK-kwalificatie Flames
  Play

  Tessa Wullaert trots na EK-kwalifica­tie Flames

 2. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?